L’UCE 2018 ultima detalls

Ja es coneixen al detall la majoria d’actes de la 50 Universitat Catalana d’Estiu que començarà a Prada el proper 17 d’agost. Entre els assistents a l’edició d’enguany hi ha el president de la Generalitat de Catalunya, Quim Torra, que intervindrà en la cloenda del dia 23 d’agost. A la inauguració hi haurà la  vicepresidenta i consellera d’innovació, recerca i turisme del Govern de les Illes Balears, Isabel Busquets; el batlle de Palma, Antoni Noguera; el secretari d’universitats i recerca de la Generalitat de Catalunya, Francesc X. Grau i el batlle de Prada, Joan Castex. 

També participaran en actes de l’UCE 2018 el conseller de polítiques digitals i administració pública, Jordi Puigneró; el director de TV3, Vicent Sanchis; la presidenta de l’ANC, Elisenda Paluzie; el president d’Òmnium Cultural, Marcel Mauri; el vicepresident primer del Parlament de Catalunya, Josep Costa o el president de la Diputació de Lleida, Joan Reñé, entre d’altres.

Al llarg d’una setmana, el Liceu Renouvier acollirà cursos, seminaris, tallers, jornades especialitzades, exposicions i espectacles. A més,  es concedirà el premi Canigó al pintor Antoni Miró i a l’Associació Catalana pels Drets Civils. 

L’UCE 2018 té com a lema “I, tanmateix, la remor persisteix” manllevat d’un conegut vers de Miquel Martí i Pol.

Programació completa de l’UCE: http://uce.cat/responsive/UCE_Prada_2018.html

Actes i commemoracions: http://uce.cat/responsive/actes_Prada_2018.html